Intro

Intro

Hey! Super leuk dat je meedoet met de cursus 'What the Food!'

 De aankomende 12 weken leer je alles over hoe je op een gezonde manier kan afvallen. We gaan het niet alleen hebben over hoe afvallen nu precies werkt, maar we gaan het ook een deel hebben over mindset.

En met mindset bedoel ik dan: hoe kijk jij naar eten. Welke gedachten heb jij over eten? Denk je in termen van goed/ fout? Leg jij jezelf restricties op rondom eten? Welke eetregels heb jij allemaal? Waarom doe jij de dingen die je nu doet, zoals bewegen en eten? Is dat omdat je dat lekker/ leuk vindt, of is dat omdat je denkt dat het moet.

Al dit soort onderwerpen komen ook aan bod tijdens What the Food. We gaan naar alle aspecten kijken die erbij horen om een goede balans voor jezelf te creëren. Zodat jij op een gezonde manier kan afvallen, maar geen slechte relatie met voeding krijgt, zodat je alsnog terugvalt. We gaan echt werken aan een balans die je voor altijd kan volhouden.

De omgeving is verdeeld in 12 hoofdstukken met daarin verschillende paragrafen. Je bent er ongeveer een uurtje per week mee bezig. Ook vind je bij elk hoofdstuk verschillende opdrachten, zodat je de opgedane kennis ook gelijk kan toepassen in de praktijk.

Want weten is 1, maar echt doen is 2. Zo leer je het meeste. Als je ergens tegenaan loopt kan je altijd je vragen stellen middels de Whatsapp en online sessies..

Daarnaast vind je bij elk hoofdstuk ook een pagina met allerlei verdiepingsmateriaal over het onderwerp uit het hoofdstuk. Dit is aanvullende informatie vanuit een andere hoek die je ook weer inzichten kunnen geven. Dit is informatie vanuit blogs, artikelen, podcasts en Youtube video’s.

Alvast een opmerking over enkele verdiepingsmaterialen: het is mogelijk dat diegene van de video/ podcast of het artikel zijn of haar programma promoot aan het einde. Er wordt altijd veel waarde gegeven in de content die wordt gedeeld, dus weet dat het je inzichten kan leveren. Je bent niet verplicht om iets bij deze personen af te nemen qua diensten. Je doet mee met deze cursus en de aankomende 12 weken ga je aan de slag om op een gezonde manier bezig te gaan met je leefstijl. Dus weet dat je ook die promotie naast je neer kan leggen.

Je houdt na de 12 weken nog 2 weken toegang tot alle informatie, zodat je ook nog ruimte hebt voor wat uitloop.

Ons doel voor tijdens What the Food is ook niet dat je alles tot in de puntjes volgt. Iedereen is hier met een eigen doel die verschillend is. Dus voor iedereen is een ander hoofdstuk belangrijker dan een ander.

Maak het dus ook niet je hoofddoel om het maximale uit What the Food te halen. Iedereen volgt What the Food op zijn/ haar eigen manier en tempo en met haar eigen einddoel in gedachten. Laat ook iedereen in hun eigen waarde.

Wij behandelen ook iedereen hoe wijzelf ook zouden willen hoe iemand ons behandelt. We zullen je ook helemaal in je eigen waarde laten en we zullen je nooit veroordelen. Dus we hopen dat je je vertrouwd en veilig genoeg voelt om dingen met ons te delen.

Je bent hier met een mooie en goede reden: namelijk voor jouw eigen gezondheid! Je voelt dat er meer een balans mag komen.

En die gaan we samen vinden de aankomende tijd!
Let’s do this!

Scroll to Top